idk frame
 

Sponsoring and Return

Er zijn vandaag de dag heel veel organisaties en grote NGO’s die hulp verlenen in ontwikkelingslanden en die om uw steun vragen. Waarom zou u nu kiezen om ons project te steunen?

  • Omdat we in ons streven naar duurzame zelfredzaamheid er een erezaak van maken te luisteren naar de stem van de bevolking. Via een aantal contactpersonen kunnen we communiceren met de gemeenschap en de voorstellen die zij brengen, bespreken en uitwerken. We trachten echter een evenwichtige verstandhouding op te bouwen met de gemeenschap door met hen samen te werken.
  • Omdat wij het heel belangrijk vinden om de financiering ter plaatse persoonlijk op te volgen en er samen met de lokale bevolking voor te zorgen dat dit geld voor de juiste projecten en doeleinden wordt aangewend. Transparantie is daarom een sleutelbegrip.
  • Omdat we ervoor proberen te zorgen dat de ‘ontwikkeling’ zich niet alleen voltrekt aan Nepalese zijde, maar ook binnen het ‘Westerse luik’ hier bij ons, namelijk door tal van infosessies, toonmomenten en acties waarin we een glimp van de Nepalese levenswijze willen meegeven aan iedereen die ervoor openstaat. In dit opzicht zou je kunnen spreken van interculturele informatie-uitwisseling.