idk frame
 

10/07

Dag lieve vrienden en familie,
Deze morgen rond 7u15 kwamen we aan in Kathmandu…
Via een busje reden we naar onze bestemming voor week 1… Op onze weg zagen we enkele aapjes,overal afval, elektriciteitskabels die volledig in de war zaten en praktisch nergens degelijke straten.
Nu, zo’n 14 uur later voelen we ons al volledig vertrouwd met de vriendelijke mensen en mooie omgeving. In de voormiddag namen we even de tijd onze bagage uit te laden en kregen we de prachtige guesthouse van het klooster te zien. Na een typisch Nepalees middagmaal kregen we een rondleiding in het klooster. Een ontmoeting met de schattige monnikjes ontbrak uiteraard niet! Daarna trokken we de stad in.
Nog geen 10 minuten onderweg en al verrast door de hevige regen! De straten stonden in een mum van tijd onder water en al snel waren wij nat tot op het bot. Maar wat hebben we gelachen toen we met onze slippers door het rioolwater moesten. De “moeilijke” tocht was het absoluut waard want we eindigden bij de grootste Stupa van Nepal.
We sloten onze dag af met een lekker avondmaal op restaurant met zicht op dit prachtige bouwwerk.
Een beetje moe, maar zo voldaan kruipen we vandaag vroeg onder de lakens. Wij kijken al uit naar morgen en houden jullie op de hoogte van onze avonturen!
Groetjes,
Jullie Nepalezen

Rondleiding in het klooster (computerklas)
Rondleiding in het klooster.
Op weg naar Boudhanath stupa