idk frame
 

The Triangle of the Himalaya

Na 7uur vliegen kwamen we aan in Delhi. Een heel vreemde douane in legerpakjes deed eerst moeilijk maar uiteindelijk hebben ze ons toch maar laten gaan . Eens door de douane, hebben we een plek gezocht waar we 9uur moesten doorbrengen, toch een beetje spannend en langdurig maar eens op de vlucht richting Kathmandu braken onze ogen los: zicht op de Himalaya, “The Triangle” heel indrukwekkend!!
Om 10h20 kwamen we dan uiteindelijk aan in de hoofdstad van Nepal “Kathmandu” waar onze trouwe vriend Karma ons stond op te wachten. Een ganse opluchting…De eerste straten doorheen Azië waren toch wennen, links rijden, koeien die op straat rondtrekken en de loeiende geluiden van de toeterende auto’s en de enorme chaos.
Na ons even opgefrist te kunnen hebben trokken we met Trinlay en Phuths de stad in op verkenning en om praktische zaken te regelen. Vervolgens dronken we iets op een dakterrasje met een wonderbaarlijk uitzicht op de Boudhanatstuppa waar de ongelooflijk mooie zon weerbarste op de tempel. Een goede start dus, deze start werd afgesloten met het typische Nepalese maaltijd ‘Momo’s.
‘ S avonds hebben we vergaderd met onze drie vertalers en met Karma, maar nu sleeping time!
Morgen trekken we de stad in om het educatief materiaal aan te kopen en ‘ s avonds hebben we een afspraak met Dries Goeminne van het Rode Kruis.
Tot snel!!